OTVOREN POZIV!

Pomoćnici u nastavi, faza VI
Za osnivače osnovnih i srednjih škola
Podnošenje prijava od 21. kolovoza 2023.

Održane informativne radionice za potencijalne prijavitelje na Poziv “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a” u Šibeniku i Splitu


U Šibeniku  3. lipnja 2024. u prostoru Gradske knjižnice Juraj Šižgorić Šibenik održana je informativna radionica za potencijalne prijavitelje za Poziv “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a” objavljen u sklopu Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. i Europskog socijalnog fonda plus.

Informativna radionica za potencijalne prijavitelje za Poziv “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a” održana je 4. lipnja 2024. u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Ulici slobode 2 u Splitu.

Na radionicama su se dala pojašnjenja na natječajnu dokumentaciju i polaznike se upoznalo sa postupkom podnošenja projektne prijave preko sustava eKohezija.

Na obje radionice prisustvovalo je oko 50 sudionika kojima su se uz djelatnice Ureda za udruge koje su vodile informativnu radionicu i djelatnica i djelatnika Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva koji su odgovarali na pitanja potencijalnih prijavitelja na Poziv “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a” uvodno obratili Helena Beus, ovlaštena za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za udruge i Luka Bogdan, zamjenik Upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te zaželjeli svima prisutnima uspješnu prijavu na Poziv.