OTVOREN POZIV!

Pomoćnici u nastavi, faza VI
Za osnivače osnovnih i srednjih škola
Podnošenje prijava od 21. kolovoza 2023.

Nacionalna zaklada poziva na novu online radionicu


Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na online radionicu “Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva” koju će 14. prosinca 2023. s početkom u 10 sati održati udruga SMART iz Rijeke.

PRIJAVA

Ciljevi ove radionice su upoznati sudionike sa svrhom te različitim načinima i modelima uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva i utvrditi praktične korake koje organizacije mogu ili trebaju poduzeti kako bi snažnije uključili građana u svoj rad. Sudionici radionice bit će potaknuti da u svoje redovne programske i organizacijske aktivnosti jače naglase značaj i mogućnosti uključivanja građana u rad njihovih organizacije te širiti bazu svoju podržavatelja u zajednicama u kojima djeluju. Prijave otvorene za najviše 20 sudionika.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.