OTVOREN POZIV!

Pomoćnici u nastavi, faza VI
Za osnivače osnovnih i srednjih škola
Podnošenje prijava od 21. kolovoza 2023.

Nacionalna zaklada poziva na online radionice


Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijave na dvije jednodnevne online radionice:

“Modeli uključivanja građana u rad OCD-a; Od osobnog angažmana do većeg sudjelovanja građana” koju će 21. veljače 2023. godine održati DKolektiv – organizacija za društveni razvoj (Prijava) i

“Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici; Agilnost u provedbi projekata i kako postajemo agilni(ji)” koju će 22. veljače 2023. godine održati ACT grupa (Prijava).

Cilj radionice DKolektiva je stjecanje znanja, vještina i stavova potrebnih za veće i kvalitetnije uključivanje građana u rad organizacija civilnog društva dok radionica ACT Grupe za cilj ima upoznati sudionike s osnovnim principima i metodama agilnog upravljanja u kontekstu upravljanja projektnim ciklusom.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.