Ministrica dr. sc. Nada Šikić sudjelovala na Informativnoj radionica za Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Poticanje društvenog poduzetništva“

SLAVONSKI BROD – Tijekom svog radnog posjeta Brodsko-posavskoj županiji ministrica rada i mirovinskoga sustava dr. sc. Nada Šikić zajednički sa županom Danijelom Marušićem, njegovom zamjenicom Dunjom Magaš, te saborskim zastupnikom ujedno i predsjednikom županijske skupštine Perom Ćosićem, sudjelovala na Informativnoj radionici Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Poticanje društvenog poduzetništva“ koja je održana u Velikoj vijećnici županijske uprave.

Ministrica je uvodno naglasila kako je ovaj natječaj Europskog socijalnog fonda, u vrijednosti od 8 milijuna kuna, predstavlja prvi korak u stvaranju sustavne podrške razvoju društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj te će uključivati financiranje niza informativnih i edukacijskih aktivnosti kojima će se unaprijediti status društvenog poduzetništva u području vidljivosti i prepoznatljivosti.

Više informacija dostupno OVDJE.