Raspored predstavljanja Garancije za mlade

Raspored predstavljanja Garancije za mlade

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava nastavlja s predstavljanjem mjera za poticanje zapošljavanja mladih u više gradova diljem Hrvatske. Zainteresirani poslodavci i nezaposlene osobe na predstavljanjima mogu saznati novosti vezane uz mjere aktivne politike zapošljavanja koje se provode u sklopu Garancije za mlade i informacije o fiskalnim olakšicama koje poslodavci mogu koristiti prilikom zapošljavanja mladih osoba.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava nastavlja s predstavljanjem mjera za poticanje zapošljavanja mladih u više gradova diljem Hrvatske. Zainteresirani poslodavci i nezaposlene osobe na predstavljanjima mogu saznati novosti vezane uz mjere aktivne politike zapošljavanja koje se provode u sklopu Garancije za mlade, informacije o fiskalnim olakšicama koje poslodavci mogu koristiti prilikom zapošljavanja mladih osoba, a tom prilikom bit će predstavljena i nova internet stranica Garancije za mlade.

Internet stranica Garancije za mlade bit će središnji informativni portal na kojem će poslodavci i mlade osobe moći brzo pristupiti svim informacijama vezanim uz mogućnosti obrazovanja, rada i zapošljavanja i o ostalim mogućnostima podrške koja im je dostupna prilikom odabira karijere ili ulaska na tržište rada.

Raspored predstavljanja Garancije za mlade pogledajte OVDJE.